vfl nieuwsbrief
   
 
Nieuwsbrief 19
 

In deze nieuwsbrief berichten we over de eerste biografendag, georganiseerd door het Vlaams Fonds voor de Letteren (VFL) en het Nederlands Letterenfonds. Verder ook een verslagje van de veiling van onze striptentoonstelling 'Ceci n'est pas la BD flamande".

 

Vorige week maakte het VFL ook een reeks subsidiebeslissingen bekend. U vindt alle beslissingen op onze website:

 

Tot slot verwijzen we ook naar de boekrealisaties die in de eerste jaarhelft van 2010 met steun van het VFL gerealiseerd werden:

 

   
VFL en Nederlands Letterenfonds organiseren eerste biografendag
Op 18 juni vond in het Antwerpse Letterenhuis het eerste Biografencolloquium plaats, een gezamenlijk initiatief van het VFL en het Nederlands Letterenfonds. Meer dan 30 literaire biografen debatteerden er over verschillende aspecten van het centrale thema 'De grenzen van de ...
Veiling striptentoonstelling levert 1.900 euro op
De veiling van 'Ceci n'est pas la BD flamande' bracht 1.898 euro op voor het goede doel: de Antwerpse vzw Meters & Peters. De striptentoonstelling van het Vlaams Fonds voor de Letteren (VFL) die in januari 2009 in première ging tijdens het internationale stripfestival van Angoulême was daarna op ...
   
  Het Vlaams Fonds voor de Letteren, een Vlaamse Openbare Instelling (VOI) actief sinds 2000, steunt de Nederlandstalige letteren en de vertaling in en uit het Nederlands van literair werk in de brede zin van het woord. Op die manier helpt het de sociaaleconomische positie van Vlaamse auteurs en vertalers te verbeteren.
   
  Eerstvolgende indiendata
 
   
  Eerstvolgende evenement