VAF-Campus presenteert: Cross-Over Pitch op TAZ

Het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) organiseert deze zomer een Cross-Over Pitch op Theater Aan Zee. Verhalenvertellers die buiten hun eigen medium aan de slag willen kunnen zich nog tot 17 juni aanmelden voor een tweedaags traject met een masterclass én individuele coaching.


Ben jij als schrijver, theatermaker, filmmaker, acteur, journalist … een (ervaren) verhalenverteller? Loop je al een tijd rond met een idee dat niet past binnen je eigen medium? Kom het vertellen op Theater aan Zee!

 

TAZ nodigt acht geselecteerde vertellers uit om hun idee te pitchen in Oostende tijdens het theaterfestival 2018. Leg je idee voor aan een jury van theatermakers, acteurs, televisiemakers, filmmakers, auteurs enz.  Zij kiezen de beste ideeën en bekijken dan of jouw idee geschikt is voor een boek, film, theaterstuk, televisieserie.

 

Je wordt niet zomaar voor de leeuwen gegooid. Is je idee geselecteerd, dan krijg je een masterclass in pitchen van expert Paul Pauwels. Ook Gilles Coulier komt getuigen over hoe hij zijn verhalen verkocht en gerealiseerd kreeg. Tijdens een persoonlijke coaching zorgen we ervoor dat je ‘Pitch Perfect’ voor de jury staat.

 

De beste ideeën, afhankelijk van de beste vorm voor je verhaal, krijgen de kans om dit idee verder uit te werken in een schrijversresidentie van deAuteurs of het scenario-atelier van het VAF. En dan kan het echte werk beginnen. Zien we binnenkort jouw verhaal op het witte doek, op de Vlaamse podia, in de handen van een treinreiziger of op iemands nachtkastje?

 

Praktisch


  • Het programma tijdens Theater Aan Zee in Oostende gaat door op donderdag 26 en vrijdag 27 juli.
  • Aanmelden voor het traject kan tot 17 juni 2018.

 

> Meer informatie over de voorwaarden voor deelname en de aanmeldingsprocedure …

Meer informatie over het scenarioatelier van het VAF ...

> Meer informatie over de schrijversresidentie van deAuteurs ...

gepubliceerd op: 2018-05-24

Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen