Passa Porta zoekt jonge programmamakers

Om boekengekken en andere literatuurliefhebbers tot 26 jaar de kans te geven om met Passa Porta nieuwe plannen te smeden, roept het literatuurhuis dit najaar een 'jonge redactieraad' in het leven.


Zes mensen krijgen de kans om een reeks programma’s te bedenken en te realiseren. Ze worden daarin bijgestaan door de programmamakers van het literatuurhuis.

 

Geselecteerde kandidaten komen voor het eerst samen met het programmateam op maandag 5 november. Vanaf dan kunnen ze met hun collega-programmatoren starten met de uitwerking van hun ideeën, om ze uiteindelijk te verwezenlijken in april 2019, op het podium van Passa Porta en/of online in het Passa Porta Magazine op de vernieuwde website van het literatuurhuis. 

 

Interesse? Meer informatie?


Neem dan contact op met Alyssa Saro (alyssa.saro@passaporta.be).

 

Stuur je kandidatuur in voor maandag 15 oktober, met een cv, een korte motivatiebrief en graag ook al wat ideeën die jij zou willen ontwikkelen, bijvoorbeeld namen van schrijvers die jij wilt uitnodigen, een presentatievorm die jij wilt testen, een originele kwestie die jou interesseert, enz. 

 

> Naar de website van Passa Porta ...

gepubliceerd op: 2018-07-23

Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen